studiopops werkt voor bedrijven, ondernemers en particulieren.

Architectenbureaus, projectontwikkelaars en overheden kunnen mij inhuren als freelancer. Dit kan in de vorm van projectondersteuning, tijdelijke of structurele samenwerking. Particulieren kunnen bij mij terecht voor een haalbaarheidsstudie, het maken van een compleet ontwerp of de assistentie bij een bouwaanvraag.

studiopops werkt met een netwerk van vakmensen.

Samen kun je meer. Architecten, een grafisch vormgever, een 3D-ontwerper, zij kunnen allemaal waarde toevoegen aan mijn ontwerp. Bekijk hier met welke vakmensen ik samenwerk.

Mijn kracht ligt in het creëren en vertalen van een idee tot maakbaar product.

Binnen een bouwkundig team ben ik het beste op mijn plek in het voortraject: het ontwikkelen van een concept, het uitvoeren van vorm- en ruimtestudies, visualisaties en animaties, inclusief alle vormen van visuele communicatie die het project kunnen illustreren en het ontwerp kunnen uitleggen.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

– Wouter Pops


 

Studiopops

 

Een liefde voor het creëren en ontwikkelen van nieuwe dingen, samen met een fascinatie voor het vinden van de technische oplossing en toepassing. De rol van architect is voor mij een bijzonder mooie combinatie van enerzijds de bouwkundig ingenieur die kennis heeft van technische bouwkundige mogelijkheden, en anderzijds de kunstenaar die over het creatieve vermogen beschikt om ruimtelijke objecten te ontwerpen. Voldoen aan zowel mijn eigen esthetische overtuiging als die van mijn opdrachtgever: daar streef ik naar.

Architectuur is het vormen van ruimtes.

Het is mijn rol om de wens van de opdrachtgever te doorgronden, deze te vertalen naar een ontwerp en uiteindelijk een gebouw. Gedurende dit proces ben ik esthetisch adviseur, maar ook de bouwmeester en bewaak ik het bouwproces van begin tot eind.

studiopops streeft naar duurzaamheid in een ontwerp.

Duurzaamheid gaat niet alleen over energieprestaties en de toepassing of levensduur van materialen. Het gaat ook over een gebouw dat beantwoordt aan een behoefte, waar ruimte is voor groei, maar het gaat vooral over schoonheid.

De gebouwen die het langste mee gaan, zijn de gebouwen die het waard zijn om gekoesterd en onderhouden te worden.