Studiopops werkt voor

Studiopops is een internationaal georiënteerd bureau.

De focus ligt op projecten waar ruimte is voor een ‘personal touch’. Samen met de opdrachtgever tot een synergetisch ontwerp te komen is het doel.
Het is mijn rol om de wens van de opdrachtgever te doorgronden, deze te vertalen naar een ontwerp en uiteindelijk een gebouw. Gedurende dit proces ben ik esthetisch adviseur, maar ook de bouwmeester en bewaak ik het bouwproces van begin tot eind.

Zowel bij zakelijke als particuliere opdrachtgevers kan ik begeleiding bieden bij bouw- aanvragen en aannemersselectie. Ook kan ik deze, indien gewenst, volledig uit handen nemen.

studiopops streeft naar duurzaamheid in een ontwerp.

Duurzaamheid gaat niet alleen over energieprestaties en de toepassing of levensduur van materialen. Het gaat ook over een gebouw dat beantwoordt aan een behoefte, waar ruimte is voor groei, maar het gaat vooral over schoonheid.

De gebouwen die het langste mee gaan, zijn de gebouwen die het waard zijn om gekoesterd en onderhouden te worden.

studiopops heeft een passie voor architectuur

Een liefde voor het creëren en ontwikkelen van nieuwe dingen, samen met een fascinatie voor het vinden van de technische oplossing en toepassing.
De rol van architect is voor mij een bijzonder mooie combinatie van enerzijds de bouwkundig ingenieur die kennis heeft van technische bouwkundige mogelijkheden, en anderzijds de kunstenaar die over het creatieve vermogen beschikt om ruimtelijke objecten te ontwerpen.
Voldoen aan zowel mijn eigen esthetische overtuiging als die van mijn opdrachtgever: daar streef ik naar.

studiopops werkt voor bedrijven en particulieren.

Architectenbureaus, projectontwikkelaars en overheden kunnen mij inhuren als freelancer. Dit kan in de vorm van projectondersteuning, tijdelijke of structurele samenwerking. Particulieren kunnen bij mij terecht voor een haalbaarheidsstudie, het maken van een compleet ontwerp of de assistentie bij een bouwaanvraag.

studiopops werkt met een netwerk van vakmensen.

Samen kun je meer. Architecten, een grafisch vormgever, een 3D-ontwerper, zij kunnen allemaal waarde toevoegen aan mijn ontwerp.